designpriser
Læs artikel om SPEKTRE (Fyens Stifttidende, 20. marts 2015) – KLIK HER

“Vi har været rigtig glade og tilfredse med samarbejdet med SPEKTRE, der har formået at løse en svær designopgave, og at opnå et glimrende resultat herved. Samarbejdet har været præget af særdeles sund fornuft, gensidig respekt og emminent forståelse for kundens ønsker og behov. Vi ville klart anvende SPEKTRE igen til en lignende opgave, og kan give de bedste anbefalinger.”
– Kim Hermann Andersen, Adm. Direktør, CityDriver ApS

“Vi er meget glade for samarbejdet med SPEKTRE. Først og fremmest fordi de produkter, som vi sammen har udviklet, sælger rigtig godt og er blevet en stor succes. Derudover sætter vi stor pris på, at der er hurtig reaktionstid, kort fra tale til handling – og at hele samarbejdsformen er fleksibel og afslappet. Samtidig har Casper en god føling for de produktionstekniske muligheder og begrænsninger.”
Christian Skovbo, Adm. Direktør, Aduro A/S

“Spektre har gennem en periode været designer på tre projekter. Casper er som person nem at kommunikere med og har på kort tid sat sig ind i målet med opgaverne og er hurtigt kommet med overbevisende designløsninger. Det ene projekt er løst på en måde, så designet trods sit udtryk formår at indeholde de krævede komponenter. Og løsningen er formfuldendt og meget brugervenlig. To andre er rettet mod en specifik industriel international virksomhed som vi ønsker at præsentere produkterne for. Dette er gennemført på en måde hvor produkternes design er lykkedes på en måde, så deres identitet matcher virksomhedens øvrige produkter.”
– Kjeld Guldmann, Partner, i-makers ApS

“Vi har haft et positivt samarbejde med SPEKTRE i mange år. Det har været et godt samarbejde, hvor SPEKTRE har taget hensyn til vore ønsker og krav i udviklingsfasen. SPEKTRE har altid vist en stor forståelse for at indarbejde vore ønsker i projekterne. Ved hasteopgaver bliver der altid lagt de nødvendige ressourcer i opgaverne, så disse bliver løst indenfor de ønskede tidsrammer. Samarbejdet med SPEKTRE har altid været positivt og behageligt.”
– Helge Hagen, Adm. Direktør, Hagen A/S

Vi føler os trygge i vores gode samarbejde med Spektre. Vi er rigtig glade for resultatet af det arbejde Casper Storm har udført med design af nyt logo, brevpapir og hjemmeside. Når vi har opgaver, der kræver kreativitet i udformning og design, ringer vi til Spektre.”
Henrik Hassing, Medindehaver, pb staal A/S

“SPEKTRE har udarbejdet designet for vore seneste to modelgenerationer og har i en konstruktiv og dynamisk proces vist god forståelse for at kombinere æstetik, funktionalitet og produktionsvenlighed.”
– Per Kjøller, Udviklingschef, SystemCleaners A/S


“Under opbygningen af vores IntelliFinder ID system, har Casper hjulpet os igennem designfasen på en god og effektiv måde. Casper vil derfor være et naturligt valg i vores fremtidige systemer.”
– Bo Christensen, Adm. Direktør, DIO A/S


Se flere udtalelser om SPEKTRE på TrustPilot.dk